AS Saint-Étienne – Angers SCO 2:1

Nogometaši Saint-Etienne su potvrdili ulogu favorita protiv Angersu i na kraju popeo Tightest omjeru 2: 1. Zahvaljujući pobjedi u tablici su na šestom mjestu sa trideset bodova i još uvijek napraviti borbu za europske kupova. Njegov protivnik gubi na poluvremenu 0: 1, ali nakon mijenjaju Unibet bonus strane okrenuo razvoj, kritičko Tref zaplijenjeno Loïc Perrin. Gosti su u predzadnjem devetnaestom mjestu s dvadeset poena uz minimalan gubitak do najbliže konkurente.

Angers preuzeo vodstvo od svog prvog ozbiljnog slučajem ubrzo nakon četvrt sata igrao. Nakon kratkog djelovanja kako bi dobili loptu na desnoj strani Bérigaud a zatim prelaze u ispred gola, gdje hlavičkující Mateo Pavlovič na čelu sa sedam metara desno na rašlje izvan dosega vratara Moulin. Niti jedna minuta, a posjetitelji čak mogla voditi dva gola, konačni proći i ovaj put nabavljene vrlo aktivan Bérigaud.

Dvadeset i osam napadač pobjegao domobranske na lijevom boku i pronašla suparnika u kaznenom Bet365 bonus prostoru nabíhajícího Capelleho, udarac pokazao Moulin veliku ići na operaciju. Drugi važni trenuci ošišan nakon promjene strane, kao izravnati u 51. minuti. Nakon lijepa okomita crta do pogotka uzeo loptu na lijevoj strani kaznenog prostora i Hamouma od oštrog kuta središtem u ispred gola, braneći Jonathan Bamba blagi protok nesretno krenuo u svoju mrežu.

Pet minuta mogao pretvoriti razvoj domaće keyto da je nakon oštrog struka Monnet-Paquet prešla s jedanaest metara tik uz vrata. Početna poništio vage na svojoj strani u 75. minuti. Udarac iz kuta s desne pao na leđa post na Perrin, koji je nakon borbe s jednog protivnika je dobio loptu u mrežu s velikim sreće, lopta odbila od njegovog tijela na lijevoj vratnica. Angers od ovog trenutka i dodao, može usporediti u oko još pet minuta.

Za svoj drugi pogodak u ovom dvoboju nije daleko PavloviÀa, ali nakon putovnice Manganiho ovaj put Unibet bonus krenuli izvan tri bara. Saint-Etienne vodeći u preostalom tijeku već se brine u će sljedeći krug došao na zemlju konkurentnu Toulouse. Angers u 22. kolu osamnaestog dobrodošlice Metz i čekaju Stoga je vrlo važno borba za spašavanje.