Darida villi päätökseen Bayern Hertha. Mel kuin pubissa!

Cowgirls Berliinissä. Bayern Munich sijoitettiin Tasoitus on Herta 1: 1 kuuden minuutin päättymisen jälkeen pallo. Erotuomari vielä osoittanut, että he pelaavat ylimääräistä juuri pětiminutovka. Tulos oli Bedlam jossa lähes tuli nyrkkiin. Vladimír Darida on kokenut kaiken aivan kentän.

barroom rähinä Bundesliigassa? Melkein! Kaipasin todella puri massa tappelu, johon osallistui Olympiastadionilla Berliinin paitsi pelaajat ja täytäntöönpanoryhmien molemmin puolin, muuttui taisteluun.

Miksi tällainen ROTYKA?

Vanhentuneet peliajalla neljäs tuomari nosti pöydän numero 5. Niin moneksi minuutiksi Edellinen ottelu yllättävän asetuksen tila. Hertha kotiin tuolloin johti yli kilpailua johtava Bayern München 1: 0thViisi minuuttia kulunut, just se vielä pelataan. Klo 95:21, vieraat saavat vapaapotku vasemmalta vieressa rangaistusalueen rajalla. klikkaa tästä

Koti 22. Ibisevic

baari 90 + 6 viikon ajan. Lewandowski

Raportit

Koti Almenning Jarstein – Pekarik, Langkamp Brooks, Plattenhardt – Stark, Skjelbred – Haraguči (90 + 4 Lustenberger) Darida , kalotti (90 + 2 MITTELSTÄDT) – Ibisevic (C) (87 Esswein).

bar Neuer – Lahm (C) Hummels, Alaba, Bern (77 . Coman) – Kimmich (Alonso 62), Arturo Vidal (62. Lewandowski) – Robben, Th. Alcântara Costa – T.Müller.

Varajäsen

Koti Allagui, Eßwein Kraft, Lustenberger Mittelstadt, Stocker, Torunarigha

Asiakkaat Alonso, Coman Rafinha, Lewandowski, Martinez, Ulreich, Sanches

valmentaja Herta Pal Dárdai heti alkoi neljäntenä tuomarina ja heiluttaen viisi sormea ​​edessä hänen silmänsä. Hän kiivaasti osoitti, että tämä tilanne ei ole enää tavallinen pitäisi olla. Mutta mitään hyötyä. Ennen portin Herta lähti ulos portista Bayern maalivahti Neuer. Kaikki koneet väkeviä vähän kalkkia.

Mutta rangaistukset ovat unohtaneet Robben ilmaiseksi. Kohtalokkaasti! Thiago Alcantara hänet välittömästi lämmennyt ilmapallo. Hollannin ilmaista huijasi palloja koskettaa vuonna rykelmä pelaajien eteensä.Vuodesta maalilinjan kotitekoinen tykinkuula meni, mutta Lewandowski dorážkou jakopisteiden järjestetty viime hetkellä ottelun.

Joy Baijerin osapuoli, joka onneksi kääntyi ensimmäisen liigan tappion kolmen kuukauden kuluttua, osui bouchnuté alkuperäiskansojen mustat. Ja nyt se on jauhettu! On leikkipaikka luonut useita dvojiček haluavansa olla oikeudenmukainen lahjoittaa.

Nejjiskřivější oli ristiriita hyökkääjä Ibisevic, kirjoittaja ensimmäinen tavoite HERTY, jossa Münchenin maalivahti Neuer ja yksi jäsenistä tukihenkilöstö Baijerin iso seura. Xabi Alonso ei ole liian kaukana suolakurkkua. Onneksi palo palaa loppuun.

Vladimír Darida romuttaa vain urheilua kentällä. Ja hyvin. Rooli podhrotového zá- puomin toimineet laajalla alueella.Yleensä sillä koko joukkue, tunnollisesti vastustanut sillä Bayern tavoite lunastettu 21. minuutilla kehitetty jatkuva paine.

Mutta muutaman kerran muistuttaa taitava kulkee loukkaavaa. Yksi niistä alkoi tapahtuman, jonka jälkeen hän Ibisevic tauon jälkeen kasvattaa lukemiksi 2: 0th Näin ei tapahtunut, ja niin edelleen Darida sensaatiomainen voiton lopulta ei päässyt.

“Tasapeli on oikeudenmukainen. Hertha oli hyvä ensimmäinen puoli mutta toisella loimme paineita “kiteytti tapahtumista Carlo Ancelotti, valmentaja Bayern.

” On vaikea ottelu, että sellainen paikka. Piste Bayern on periaatteessa täydellinen, mutta silti se sattuu. Voitto ei tarkastella tässä artikkelissa olisi ansaitsematon.Olen pojat ja faneja ylpeitä, olemme jääneet minuutti yllättää “, sanoo Pal Dárdai. Skirmish pysyi lehdistötilaisuudessa tabu.

näkymä