Ja täällä “Spartak” on alkanut muuttua

Ja sitten hämmentynyt nuori mies, Artem tuolloin oli vain kaksikymmentä, nousi ja vastasi kysymyksiin toimittajia, joka kohtasi sankari ottelussa. Hän ei ole tottunut tällaisiin huomiota lehdistössä, huolissaan, oli hieman mykistynyt. Ehkä joku on sellainen vaikutelma, että Spartak helpompi toistaa tavoitteesi kentällä kuin puhua niistä. Ja minusta tuntui, että Artem haluaa pelata uudestaan ja uudestaan, anna kulkee ja pisteet hänen vasemmalle, luvaten tulla kulta vasemmalle. Hän oli suuri lasku, teki pari maalia ja siitä on tullut erittäin tärkeää pelaajat Spartak kokonaisuus. Debytoi maajoukkueessa Venäjän, joka johti epätoivoinen taistelu paikka Euro. Hän voisi ja olisi pitänyt johtaja vuosina. Terveys petä.

Trauma trauma. Nivusiin, lihakset, polven, Achilles. Tuli ulos, pelasi hyvin, välähti jälleen sairastuvalla. Onnistunut järkyttynyt, ei muukalainen itselleni Leverkusen pisteet ainutlaatuinen tavoite suunnata Moskovan “Dynamo” ja Kultainen pallo “Zenith”, “Petrovski”. Mutta se oli käsitelty enemmän. Kaikkein loukkaavaa, että ei ole kaikki vammoja juureton sai otteluissa tai harjoituksissa. On selavka ystävällinen ja luotettava, hän lomien aikana meni pelaamaan jalkapalloa kavereiden kanssa ja yksinkertaisesti hyviä tuttavuuksia. Ja tämä ystävällisyys joskus meni sivuttain.

Ja täällä “Spartak” on alkanut muuttua. Yksi joukkueen tapahtumia Artyom ei-niin-kohteliaasti puhui tuntematon kiinteä herrasmies kysyy liian monia kysymyksiä. Pelaaja, joka enemmän aikaa klinikalla Tohtori Pfeiffer, ja ei komento tiesi, että uusi Presidentti Andrei Chervichenko. Ei ole suhdetta. Ja enemmän Tom taisteli hänen haavaumat, enemmän huhuja ja tarinoita se on syntynyt. Mitään kotimaan ongelmia, leikata palkkoja. Oleg Romantsev vielä uskoi Artem, odotetaan, että hän voittaa vastoinkäymiset. Mutta ei kaikki “Spartacus” riippui Oleg Ivanovich. Kesällä 2003 Chervichenko potkut legendaarinen valmentaja, ja ongelmia alkoi punainen-ja-valkoinen kertoja. Juuri ennen että, klubi hiljaa meni juureton.

Muista Cup-ottelu, jossa “Uralan” pieni Spartak stadium nimi Igor Netto. Artem koko ottelu oli yksi parhaista kentällä ja lopulta teki Alexander Filimonov, – veti viivan alle tappio – 4:0. “Tuntuu pahalta Sasha,” – sanoi, jälkeen, että peli, Artyom, ei ole niin arka ja sanaton. Ja lisäsi – “haluan pelata ja pisteet. Väsynyt kohdellaan”. Kuka tiesi, että tämä oli viimeinen tavoite Artem “Spartacus”. Ja ehkä ei vain “Spartacus”.

Hän yritti löytää itsensä venäjän jalkapalloa, mutta ei. Alttius vammoja, mutta edelleen jumissa ansaitsematon maine ei ole kaikkein kurinalainen pelaaja, teki tempun. Siirretty Azerbaidžaniin, ja se ei toimi. Ura, joka lupasi, kunniakas, katosi. Joissakin 26 vuotta. Akillesjänne tuli hänen Akilleen kantapää.

Hän hävisi jalkapallo-tutka. Noin Artem alkoi vähitellen unohtaa, jopa ne, jotka ylistivät hänen tavoitteensa. Muutama vuosi sitten juureton muistutti itseään, kieltää toisen erän huhuja. Asuu Sumy, poika, toimii pelien ystäville. Yhä rakastaa jalkapalloa. Rauhoitti niitä, jotka eivät ole unohdettu ja kadonnut lisätietoja-kenttään. Kunnes sitten, kunnes ei ollut niin katkera syytä muistaa, Artem.

Mainonta: nähdä ja yhtiö – nähdä ja viimeisellä sivulla sponsoriltamme – lue ja uusille pelaajille