Rooney a gólkirály Angliában. Ez egy nagy megtiszteltetés, azt mondja

Nem csak néhány résztvevője Championship Franciaország nyerte 2: 0, és erősítse meg száz százalékos egyensúly az E-csoport, de Rooney egy jól ütött büntetés 84. percében történelem küldött előzetes rekordot a gólok száma a nemzeti csapatban, amikor meghaladta a legendás Bobby Charlton . Megígérte, hogy legyőzzük

Kanonier Manchester United már megnyert jubileumi 50 gólt a legértékesebb mez.

Rooney szombaton angol zavartalan működésének biztosítása párbaj San Marino után 13 perccel nyitotta meg a pontozást a büntetés helyszínen is.

A meccs után megígérte, hogy ellensúlyozza rekord leküzdeni a következő és az is találkoztak.Egészen kedd ugyanaz volt a mérleg, mint Rooney és Sir Bobby Charlton, aki nyugdíjba vonul a csapat Albion 1970

Érdekes, hogy mind a sztrájkolók szüksége céljai a METU 49 azonos számú mérkőzést – 106

a menedzsment a nemzeti Szövetség FA adományozott a mérkőzés után az öltözőben Helvetia támadó speciális mez az ő nevét és számát 50. Nagy pillanat

előtt az októberi legközelebb hazai pályán Észtországgal őt személyesen Aranycipő adási egy ünnepségen Wembley Charlton, aki játszott a Manchester United 606-mérkőzések és jelenleg működik a klub igazgatótanácsa.

„Tudtam már néhány játékot, hogy közel vagyok. Most az álom valósággá vált.Ez nagyon érzelmes, ez egy óriási megtiszteltetés, és amit én nagyon büszke. Úgy vélem, hogy még koncentrálni más célokat a jövőben „mondta 29 éves Rooney, aki kapott egy esélyt, hogy konvertálni a büntetés műtét után granita Xhaka a Raheem Sterling.


A cél, amely megtörte Rooney egy angol rekordot.

” Ez volt nagy pillanat, és én csak most vette egy sarokba, és becsapott stopli olyan kemény, mint lehetséges volt. A kapus van a labda valóban megérintette, de szerencsére bement a hálóba, „írta le a híres pillanat hős pillanatban.

A kérdésre, fölé a belépési vagy öt bajnoki címet és a bet365 fogadási bónuszok az interneten győzelem a Bajnokok Ligájában a” vörös ördögök „Rooney azt mondta: „ez majdnem akkora, bet365 internetes sportfogadás ha nem nagyobb lesz a gólkirály az országban, és még csak nem is 30 éve.”

bet365 fogadás bónusz