Semințe de in pentru pierderea în greutate

Acum există o mulțime de diete, tehnici și instrumente, care permit de a scapa de kilogramele in plus. Unele dintre ele sunt mai eficiente, care sunt ceva mai puțin. Din păcate, un program ideal de slăbire, care a venit ar fi absolut toată lumea, nu există. Ceea ce este bun pentru unii, pentru altii nu pot da nici un rezultat. Important în urmărirea suplu corpul nu afecta sănătatea lor, pentru că nu este un secret faptul că multe diete sau produse pentru slăbit sunt capabile de a afecta negativ ca starea generala a organismului, cât și pentru anumite organe. Cea mai potrivită opțiune pentru pierderea in greutate este rezonabil echilibrat, o alimentație sănătoasă, împreună cu activitatea fizică. Ei bine, în mod semnificativ și pentru a spori efectul de o astfel de dieta, puteți lua în produsele alimentare produse utile sau suplimente. Un astfel de suplimente este de semințe de in. Acțiunea sa asupra organismului am descris-o într-unul din articolele noastre. Acum vom vorbi despre acest minunat produs este util pentru pierderea în greutate.
Decât util semințe de in pentru pierderea în greutate

Inițial, seminte de in fie aplicată doar în scopuri medicinale. L-a folosit pentru a scăpa de constipație, de rezolvare a problemelor de sistem digestiv și recuperare după boală. Astăzi, semințe de in, aplicarea și-a găsit nu numai în medicina populară, dar și în dietetică.

Cu toate acestea, este de remarcat faptul că aceste mici seminte de floarea-soarelui – nu este deloc magic instrument, care în mod miraculos dizolva toate depozite de grăsime și va reduce rapid în greutate fără nici un efort. Eficiența lor în a pierde în greutate, se explică prin câteva proprietăți principale:

Curățarea organismului. în stomac, semințele de in sunt promovate de intestine și cum ar fi împins toate că de ani de zile pe pereții de toxine, masa curata.
Îmbunătățirea activității tractului GASTRO-intestinal. Prin curățarea tractului GASTRO-intestinal, lenjerie de pat curata si vilozitati pereților, ca urmare, acestea devin mai mobile și mai bine promovează alimente. În plus seminte si caldura învălui peretele intestinal și gastric deosebit de mucus, care le protejează de influențele dăunătoare, reduce inflamația, și, de asemenea, ajută pentru a vindeca deja existente răni și răni.seminte de in
Laxativ acțiune. Seminte de in a fost mult timp cunoscut efect laxativ. Cu toate acestea, spre deosebire de multe farmacii mijloace se acționează foarte ușor, nu duce la o perturbare a microflorei și nu dăunează intestin.
Scăderea poftei de mâncare. Semințele de in sunt bogate in fibre, care odată ajuns în stomac, se mărește și completează spațiul său, care creează un sentiment de satietate si previne mancatul in exces.

În plus semințe de in pentru pierderea în greutate de ajutor și faptul că acesta este un produs natural, în care nu intră nici un fel de aditivi dăunătoare și a cărui utilizare nu duce la o mulțime de efecte secundare. Chiar dimpotrivă rezonabil consumul de aceste mici semințe în cel mai bun mod va afecta corpul. Ca urmare a primirii lor în sânge scade nivelul de colesterol și de zahăr, se normalizează fluxul sanguin și activitatea ficatului, crește imunitatea și îmbunătățește starea tegumentelor, a parului si a unghiilor. Un alt bonus frumos de la consumul de semințe de in pentru a deveni prelungirea feminine de tineret.
Cum să luați semințe de in

Mare diferență în primire de seminte de in semințe de slabit, tratament și prevenire a bolilor nu. În ziua le este recomandat sa se consume nu mai mult de cincizeci de grame, este de aproximativ patru linguri. Cu toate acestea, o astfel de doza potrivită de departe nu toate, deoarece poate duce la probleme cu ficatul. Pentru a evita acest lucru, în încercarea de a pierde in greutate rapid, nu consuma imediat o mulțime de semințe. Începeți cu linguri pe zi și de a crește treptat doza. De altfel, potrivit nutritionistilor, în mod ideal, le-norma trebuie să fie de aproximativ două linguri.

În paralel cu consumul de semințe de floarea-soarelui ar trebui să fie sigur de a crește cantitatea de apa consumata. Minim pentru cantitatea trebuie să fie de doi litri pe zi. Însuși inul este recomandat să ia doar în formă. Acest lucru se datorează faptului că, atunci când a lovit în stomac de semințe întregi, cea mai mare parte a acestora nu este pe deplin , ceea ce înseamnă că organismul nu va primi din ele un maximum de beneficii. Pentru a obține rezultate bune in seminte de floarea-soarelui ar trebui să se aplice în mod regulat cursuri de două săptămâni neîntreruptă de primire, apoi de șapte zile de pauză, apoi din nou două săptămâni de recepție etc.

Author blog: kattintson tutuj and a page for Romanians magazin on-line