US Sassuolo – Juventus FC 0:2

Juventus végül konzultációt Sassuolo viszonylag könnyen és hordozza annak során magabiztosan nyert 2: 0. Az egyetlen klub mérkőzés gondját Gonzalo Higuaín a Sami Khedira, míg a belföldi játékosok küzdöttek végig a mérkőzést, és a kapus Buffon tényleg próbáltam.

Juventus ma meglátogatott egy jól ismert csapat, de ahonnan nincs tiltakozása hála nem tudott várni. Sassuolo akarta mutatni, hogy tiszteletet érdemel, és hogy a jó formában az elmúlt hetekben, nem véletlen. Az edző Eusebio Di Francesco építette a legjobb tudtak, így vártunk Acerbiho vagy Pelusa Cannavaro védelmében, középpályások Pellegrini a Aquilanim vagy duo Berardi – Politano a támadás.

Juventus még egy esélyt, hogy növelje előnyét kissé kergeti AS Roma és a Napoli, amely megy. Változás modul és több támadó Bet365 futball olyan jelek, hogy a Juventus még mindig meghatározó. Ma van a bázis Dybala, Cuadrado, Pjanic, Higuaín vagy Sandro toastee Buffon. A hatalmas támadó minőségű Juve nyilvánvaló volt az első pillanatokban a játék.

Higuaín első esemény fejezte magának, majd készítsen neki egy fiatalabb kolléga Paulo Dybala. De ez nem sült pontosan. Már a 9. percben, de a Bianconeri rajongók vártak, mert Alex Sandro futott a labdát rozeběhnutým Mario Mandzukic és a brazil védelmi között található dugókat szép derék Gonzalo Higuain – 1: 0 Juve.

Az öreg hölgy mostanában specializálódott elég korán célokat, és ma sem volt másként. Dybala tolta a labdát a célba, ami neki Cannavaro megengedett. Közvetlen szabadrúgást Pjanic csizma Miralema célzó Chielliniho ingyenes, de a tapasztalt középhátvéd kiment. Egy másik jó eséllyel ő égett Gonzalo Higuaín, aki nem fordult segítséget Mandzukic.

Ezek érvényesíteni a többiek. Talán nem is olyan hagyományos shooter formájában Sami Khedira. A német válogatott kapta a gyönyörű labdát Higuain, ami szintén hozzájárult a nagy olvasztott származó Dybala. Gyönyörű reggel Khedira akkor még nem állt, sem Consiglio kapus – 2: 0.

Juventus, folytatta a tevékenységét – tudta, hogy miközben a két cél nem mindig egyértelmű. Ezért akarta, hogy adjunk több gólt, amiért megpróbálta különösen fiatal Paulo Dybala. Háztartási ellenkezőleg, nagyrészt statikus és azt a benyomást keltette, hogy a vereség előre számolni. Az egyik a néhány játékos, aki ténylegesen játszott zarputlostí, a fiatal középpályás Lorenzo Pellegrini. Ő lövedék vége felé az első felében, de Buffon szerezni különösebb gond nélkül.

Elhagyva taxik jelölt az utolsó esemény Juan Cuadrado, aki végül vissza a labdát, mielőtt Consigliho a gólvonal mögött. Én továbbra is aktívabb vendégek számára. Alex Sandro bal oldalán lépett be a mérkőzés obehrál két rivális, de csak feltölteni. Juan Cuadrado majd küldte a labdát a fiatal Dybala, aki kihajolt a tizenhatos határ a labdát, és lőtt egy rúd mögött tapasztalt Consigliho!

Kétszer egy esélyt kap Mario Mandzukic, aki annak ellenére, hogy versenyeznek Higuain nem bánja. Fiatal Matteo Politano a másik oldalon, hogy egy lövés a jobb oldalon, de a kapus Buffon ismét megerősítette minőségi osztály és a rakéták jól megbirkózott dorážkou a tapasztalt csatár Alessandro Matriho!

Másrészt, néhány tíz perccel később, miután egy kereszt a jobb oldalon szinte tolta lövő Higuaín, de csak kimaradt. Egy másik érdekes lehetőség, hogy éget Mario Mandzukic, aki elindult, miután a felvétel Cuadrado, így a második felében a Juve nem szerzett. Alapvetően, bár ez lehet, hogy nem számít.

more: http://bonusz-online.com